woensdag 20 maart 2013

Verrassing

Reggie, van het blog De Graasj, had een leuke actie. Als je haar een lapje stof stuurde, dan zou je een verrassing terug krijgen. Aangezien ik een behoorlijke lappen voorraad heb, ben ik daar in gedoken, en heb een aantal lapjes voor haar uitgezocht en opgestuurd. Ik ben benieuwd wat ze met al die lapjes gaat doen, want als ik het een beetje volg op haar blog, heeft ze al heel wat envelopjes binnengekregen.
Op haar blog las ik al dat mijn verrassing op de post was gegaan. En.....gistermiddag kwam hij binnen!
Wat een leuke verrassing!


Een lief kaartje, een heerlijk zeepje, 3 leuke klosjes met mooi draad, een wasknijper met gehaakt hartje en een leuke haarfrutsel in neonkleuren voor dochterlief. En die heeft lang haar, dus ze was er heel blij mee, en hij moest vanmorgen gelijk in.


Dat vind ik wel heel leuk aan het bloggen, je "ontmoet" allerlei mensen, maakt kennis met hun hobby's, doet inspiratie op en je kunt ook nog eens hele leuke dingen uitwisselen. Ik heb nu een paar keer zo'n Swap (want zo heet dat geloof ik in blogland?) gedaan, en het lijkt iedere keer wel of je jarig bent! Ook de kids vinden het helemaal leuk, want die hebben ook al een paar keer iets meegekregen.
Bedankt Reggie voor deze leuke swap!

5 opmerkingen:

 1. Het is idd zo fantastisch leuk, bijna verslavend haha. Wel bijzonder dat je dingetjes op stuurt naar mensen en krijgt die je niet kent alleen via het blog, maar inspiratie genoeg en is ook al zo leuk! Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jij hebt ook al van die mooie dingen gekregen van Reggie. Ik kreeg gister ook mijn envelopje binnen. Wat een feest!! Lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk he zo over en weer.
  Geniet er maar van hoor
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk zo he en wat een leuke dingen heb je gekregen

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad heerlijk...om te krijgen, maar zeker om te geven! Zeker aan al die mensen die het kunnen waarderen als je iets zelfgemaakt stuurt! Fijn dat jullie er blij mee zijn....En zo leuk om te zien dat jullie dan ook weer een foto plaatsen!
  Thx! -xxx- Reggie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)