zaterdag 4 januari 2014

Ja of Nee...

Ik twijfel.
Ik lees op verschillende blogs, en op facebook over de CAL.

Waarschijnlijk weet iedereen wat het inhoud, op het blog van Terray is er meer over te vinden. Ineens begin ik te bedenken of ik mee zal doen. Ik ze al die mooie kleuren langskomen, en misschien is het best weer leuk om wat te haken voor de verloren uurtjes (maar heb ik die wel????). En een lekker dekentje op de bank is nooit weg. Ik ben al redelijk ingelezen, je hebt 11 bollen nodig met een looplengte van 295 meter voor een deken met een breedte van 1,3 meter. Als ik het doe wil ik goedkope wol gebruiken. Ik lees echter dat de bekende goedkope winkels aardig door hun voorraden heen zijn.
Ik denk dit weekend nog even na, of ik het ga doen, en welke kleuren ik wil. Ik zag vorige week nog mooie crème, lichtgrijs, donkergrijs en zwart bij elkaar. Maar in de woonkamer past beter iets met bruintinten.
Dus....weer iets om over na te denken.

7 opmerkingen:

 1. er doen er heel veel aan mee! ik lees het op heel veel blogs... succes als je mee gaat doen is sla over haha
  de beste wensen nog voor 2014

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook begonnen, de 1e 2 toeren waren zo klaar :-)
  Ik haak met wol vd Zeeman en Scheepjes wol.
  Nog nooit zo'n groot project gemaakt, dus ik ben benieuwd!

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is erg leuk om mee te doen hoor! Ik ben benieuwd of je overstag gaat...

  grtjs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit hier ook al een tijdje te twijvelen. Eerste dacht ik ja leuk. Toen weer wel een boel werk/ tijd, dus toch maar niet. Maar ook hier ben ik er nog niet over uit gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist tot gistermorgen niet of ik mee zou doen. Ik had kleurtjes uitgezocht, miste nog was kleuren. In de stad kon ik niets vinden. Achteraf ben ik daar blij om. Ik ben gewoon begonnen met wat ik al heb. Maar ja, ik wil juist een kleurige deken, als je bepaalde tinten wilt, moet je natuurlijk wel wat aanschaffen. Voor mij wordt het dus een goedkope deken. En ik was zo benieuwd hoe het wordt, dat ik uitgeweken ben naar het engelse patroon. Het is echt wel héél leuk om te doen, je zal er vast geen spijt van krijgen (ik ben om :-) ).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien handig om eens op de site van design seeds te kijken?
  Ik heb er over geblogd en ook bij Ambers creaties (Margaret) kun je er over lezen!
  Ik vond het een super leidraad...
  Ben benieuwd of je mee gaat doen!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ook getwijfeld is niet het enige. Waar ik mee bezig ben ,ik doe hem van restwol goedkope die ik nog heb word altijd weer leuk dus zou ik zeggen weg twijfel............

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)