zondag 13 april 2014

CAL mislukt, de rest niet...

Tja, waar ik al bang voor was toen ik begon.... Ik ben tot week 8 gekomen met de CAL en daarna is er niets meer gebeurt. De eerste weken denk je nog dat je het makkelijk weer inloopt, maar nu wordt het zoveel, dat ik daar helemaal geen gat meer in zie. Ik berg het op, misschien dat ik het ooit weer voor de dag haal. Nu ligt het me steeds aan te kijken, en dan ga ik me nog schuldig voelen ook.

Wat ik wel weer herontdekt heb is lezen (misschien mede een oorzaak dat de CAL blijft liggen...). Tot een paar jaar geleden was ik lid van de bieb, en las ik regelmatig. Toen werden de voorwaarden bij onze bieb verandert. Je kon altijd onbeperkt boeken aanvragen en die werden dan gratis naar jouw locatie gehaald. Dat veranderde, je moest daar per boek voor betalen. Ik geloof wel 0,75 cent per boek, naast je gewone abonnementsgeld. Ik besloot toen mijn lidmaatschap op te zeggen. Maar nu heb ik mezelf, na heel lang twijfelen, een E-Reader cadeau gedaan. Wat heerlijk! Het houdt makkelijk vast, leest goed. En je pakt hem makkelijk ook voor 5 minuutjes. Ik heb er echt heel veel plezier van. Het lijkt me ook ideaal op vakantie. Ik heb er nu zo'n 50 boeken instaan, en er is nog maar 3% van het geheugen gebruikt.
Verder ben ik nog bezig geweest in de keuken, maar dat doe ik in een ander berichtje, dat houdt het wat overzichtelijker!

2 opmerkingen:

 1. Ik loop ook wel iets achter met de cal, maaar heb zoiets van: straks is het wel weer een keer vakantie en dan loop ik het weer gemakkelijk in. En anders ben ik maar wat later!!
  Geeft toch niets!!
  Misschien gebeurt dit bij jou ook n og wel..

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)