maandag 22 april 2013

Mijn hobby's..... Sporten

Ik schreef laatst al dat ik druk ben met sporten. Eigenlijk mag dat wel groot in de krant, want ik heb heel lang geroepen dat sporten niets voor mij was, ik dat niet kon enz enz...
Totdat in januari een folder van het Achmea Health Center (AHC) binnen kwam, met een uitnodiging voor een infoavond voor het pakket "Afvallen en Afblijven". Mijn man stimuleerde mij er heen te gaan. En het verhaal wat men daar hield klonk wel goed. Het duurde 12 weken en je kreeg een goede begeleiding. Je kon 10 kilo in 10 weken afvallen....

Nou ja, 12 weken is te overzien, ik kreeg een behoorlijke korting vanuit mijn verzekering, dus ik heb de stoute (lees sport-) schoenen aangetrokken.
Je "moest" 1 keer per week naar de groepsles en minimaal 1 keer per week een uitgebalanceerd fitness programma doorlopen. Je mocht verder zo vaak als je wilde gebruik maken van het AHC.
En, je houdt het niet voor mogelijk, het was superleuk! We moesten echt pittig sporten, maar werden heel goed begeleid, en gestimuleerd. Je doet het met een groep, dus je ervaart allemaal hetzelfde. En gedeelde smart is halve smart!
Nu is de cursus voorbij, en ik ben helemaal om. Het sporten is heel erg leuk. Je voelt je veel fitter. Ik ben veel actiever, en zit goed in mijn vel (letterlijk en figuurlijk, want het resultaat is gehaald!).

Ik heb "bijgetekend" en ga voorlopig door met het sporten. Ik kan het iedereen aanraden!

Toevallig is er morgenavond (dinsdag 23 april) bij alle vestigingen van het Achmea Health Center weer een info-avond. (en nee, ik heb geen aandelen :-))

8 opmerkingen:

 1. Geweldig, ga zo door! Ik hou het op stevig doorwandelen in de natuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je, het afvallen wil ik wel maar het sporten zit er niet in, ik houdt het op lopen, 5 km per dag!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige prestatie meis! En je gaat door ... dat is toch helemaal toppie!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed! Ik ben altijd steunend lid van de sportschool dus daar doen we niet meer aan! Af en toe een flink eind lopen is voor mij een betere optie! En het belangrijkste is als je maar lekker in je vel zit! Suc6!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sport liever buiten maar wat onwijs goed van je!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed van je! Mijn man is ook bezig, maar dan binnenshuis en vandaag op de fiets naar zijn werk.

  Succes!

  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh wat goed!! Ik herken het.. Al zooo lang niet gesport! En zooo moeilijk om te beginnen! Maar fijn dat je het leuk vindt, dat helpt natuurlijk veel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)