vrijdag 19 april 2013

Druk

Mijn hoofd loopt over van alle ideetjes en dingen die ik nog wil maken. En steeds komt er van alles tussendoor.
Onze computer was (voor een computer dan) erg bejaard geworden, dus tijd voor een ander. We hadden hem al ruim 2 weken in huis staan, maar nog geen tijd (en zin) kunnen vinden om hem aan te sluiten. Dinsdagavond is het er van gekomen. Maar nu moet alles weer ingesteld en geïnstalleerd worden. Ik kan dat wel zelf, maar het kost soms wat meer tijd. En er zit Windows 8 op, en ik ben er al achter dat niet alles daar geschikt voor is (KPN heeft er bijv nogal moeite mee....)

Gisteren wel heerlijk naar de markt geweest met mijn vriendin. Wat was dat gezellig! We begonnen met een kopje koffie. Ik had voor haar ook een klein tasje met "weggevertjes" spullen gevuld, en ik moest natuurlijk haar haaksels bewonderen. En een heel mooi breiwerk. Tijdens het markten heb ik me goed kunnen beheersen wat aankopen betreft. Alleen 2 bolletjes katoen voor 1 euro per stuk, die kon ik echt niet laten liggen. En wat "noodzakelijke" dingetjes bij de Action.


Ook nog 2 soorten pap gemaakt. Griesmeelpap en custardvla (of gewoon gele vla, zeggen ze hier). Sinds kort kook ik meestal onze eigen pap en dat bevalt erg goed. In plaats van suiker gebruik ik dan Taglatesse (dit schijnt een gezonde natuurlijke zoetstof te zijn, heeft een diëtiste mij verteld).We vinden de pap warm/lauw lekker, maar de volgende dag koud is ook heerlijk!

Met de bloemetjes van Valerie loop ik hopeloos achter. De eerste is gehaakt, maar ik geloof dat vandaag nummer 6 al weer geplaatst is. Voor mij wat veel, 3 nieuwe bloemetjes per week. Nu loop ik al zo achter dat ik me afvraag of ik wel door moet gaan. Aan de andere kant ga ik ervan uit dat de patroontjes wel op haar blog blijven staan, dus ik doe het maar gewoon in mijn eigen tempo.

Ik wil spoedig nog wat geurklei figuurtjes maken en wat stempels. Ook wil ik graag wat dingetjes lamineren en dan omhaken, maar ik zoek nog een goede manier om de gaatjes mooi en gelijkmatig in de rand te krijgen. Als iemand een goede tip heeft hoor ik het graag. En het rokje van mijn dochter schiet ook helemaal niet op en.....
Ook ben ik momenteel druk met sporten, maar daar vertel ik een andere keer nog wel wat meer over.

9 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat ik niet de enige ben waar het leven voorbij vliegt. En de bloemetjes zijn echt leuk om te maken. Dus vooral doorgaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zo herkenbaar nog zo veel dingen die ik wil doen en maken maar ik heb er gewoon de tijd niet voor. Maar de bloemetjes van Valerie zijn wel heel leuk maar dan doe je ze toch gewoon in je eigen tempo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja de dagen vliegen aan je voorbij zeg...
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe herkenbaar .. teveel ideeen, te weinig tijd ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon doorgaan met die bloemetjes! Ik loop er nu drie achter en ik ga NU met nummer 4 beginnen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het 5e bloemetje doe ik niet, niet mijn smaak :-)
  --
  lamineren en omhaken. Om de gaatjes gelijkmatig te krijgen
  zou je een lineaal erlangs kunnen doen .
  --
  fijn weekeinde, liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke bolletjes wol. Heerlijke hè, naar de markt. Om netjes gaatjes te maken zou ik met een liniaal om de zoveel mm een stipje zetten met een stift of een prikkertje en dan met een gaatjestang de gaatjes maken. Succes met alle activiteiten en een fijn weekend. groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Owwww, jij hebt hetzelfde probleem als ik; teveel dingen leuk vinden, te veel willen en te weinig tijd hebben! En ondertussen gaat het leven ook gewoon door. Succes met sporten en een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben jou ook gaan volgen, maar nog geen tijd gehad om alles te zien en te lezen op je blog.
  Ben ineens druk met mijn volgers, haha! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)