Ik heb nog heerlijk snelle appeltaartjes gemaakt. En super makkelijk! Je neemt zoveel plakjes bladerdeeg als dat je taartjes wilt. Evt. rol je ze iets uit met een deegroller. Als ze goed dooi zijn doe je ze voorzichtig in een muffin vorm. Je schilt appels en snijd ze in stukjes. Voegt wat rozijnen toe. Ook wat suiker en kaneel naar smaak. Doe dit in de bakjes en vouw ze helemaal dicht. (als je het bladerdeeg wat hebt uitgerold is het dichtvouwen wat makkelijker). Bestrijken met wat geklutst ei en in de oven volgens de beschrijving op het bladerdeeg pakje.
Wij vonden ze warm het lekkerst, maar koud smaakten ze ook goed!
Die taartjes zien er lekker uit. Mmmm
BeantwoordenVerwijderenJou vorige blog heeft mij ook over de streep getrokken hihi. Ik heb gister avond nog wol besteld en ga ook beginnen aan de deken. Nu maar hopen dat het me gaat lukken.
Deze tip voor taartjes ga ik onthouden. Bedankt! Lieve groet Tinie
BeantwoordenVerwijderen