maandag 8 juli 2013

belevenissen

Ik merk ook bij andere blogs dat het wat rustiger wordt nu we richting de vakantie gaan. Sommigen nemen zelfs een officiële blogvakantie....
Wat hebben wij zoal beleefd? Vorige week zijn we heerlijk wezen vliegeren. We stonden bovenop een heuvel en hadden dan ook een schitterend uitzicht al is dat op de fotootjes niet te zien.


Terwijl we daar bezig waren kwamen er mensen langs die met een GPS apparaat aan het geo-cachen waren. Dat is een soort speurtocht aan de hand van GPS coördinaten. Lijkt me heel leuk, alleen is zo'n GPS ding wel erg duur.

Ook heb ik vorige week een handig snijapparaat aangeschaft. Ik heb al een paar lekkere salades gemaakt, in een paar minuutjes klaar. Echt ideaal. Ik had eerder een goedkopere uitvoering van het apparaat, maar die was vrij snel kapot. Deze ziet er stukken degelijker uit, dus hopelijk gaat hij heel lang mee.De kids hebben meegedaan aan de dikke banden race. Een fietswedstrijd voor kinderen met hun gewone fiets. J. was 6e in zijn categorie. R en A werden allebei 3e, in dezelfde categorie, de één bij de jongens en de ander bij de meisjes. Ze wonnen een mooie bos bloemen, een chique pen en een fietscomputer. Echt heel leuk!!

De creativiteit staat dit moment op een laag pitje. Misschien ga ik na de vakantie de naaimachine wel weer eens voor de dag halen. Ik kocht een hele stapel knips, dus wie weet doe ik daar in de vakantie inspiratie door op. 

Ik heb nog een mooie raamhanger gewonnen bij Daan's hobbyblog. Heel leuk! Ik heb even een foto van haar blog gehaald, want ik heb momenteel alleen de telefoon ter beschikking en die maakt van die kleine fotootjes.

En natuurlijk volg ik momenteel de Tour de France. Het is nu helemaal leuk, nu de Nederlanders het zo goed doen. Jammer dat de avondprogramma's steeds over doping gaan, daar ben ik nu wel klaar mee. 

Ik had een paar weken geleden nog een paar envelopjes verstuurd. Helaas heb ik nog nooit vernomen dat ze zijn aangekomen. Na de vakantie zal ik weer wat envelopjes maken voor mensen die me een tijdje geleden hun adres door hebben gegeven.

Iedereen die vakantie heeft of binnenkort krijgt wens ik een goede vakantie! Hopelijk kunnen we blijven genieten van het schitterende weer!

5 opmerkingen:

 1. Leuke dingen gedaan gezellig met de kinderen. Heerlijk. Ik zou zeggen geniet er lekker van daarvoor is het vakantie. Ennuh over je post heb je al geblogd hé. Hopelijk heb je dat wel gezien. Ik weet namelijk niet of ik ook in dat rijtje sta waar je nog niets van gehoord hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige dingen heb je gedaan meid. Gewoon genieten van de zomer hoor.
  Ik neem geen blogpauze, omdat ik toch niet weg ga.
  Jammer dat je niks hoort van je post.... ik heb dat ook helaas, weet geeneens of iets aangekomen is :(
  Geniet van je tijd met de kids en tot blogs xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig allemaal, wat een gave vlieger! En inderdaad, hopelijk blijft het zonnetje schijnen!! Fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat, ik zal het met plezier lezen :-)